Прокурора Рубцова позбавили водійських прав за п’яну їзду на BMW 528XI

Прокурора Львівської обласної прокуратури Володимира Рубцова (НА ФОТО) оштрафували на 17 тис. грн і позбавили на рік водійських прав за керування автомобілем у стані сп’яніння. Постанова Галицького районного суду Львова щодо п’яного водія прийнята ще 6 грудня, однак саме зараз стало відомо, що йдеться про працівника Львівської обласної прокуратури Володимира Рубцова.

Об этом сообщает Проект

За матеріалами справи, патрульні зупинили нетверезого водія BMW 528XI у червні минулого року увечері на перехресті вул. Краківської – площі Ярослава Осмомисла у центрі Львова. При цьому водій відмовився від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння на місці та від медосвічення в медичному закладі. Після цього на нього склали адмінпротокол за керування у стані сп’яніння (ч. 1 ст. 130 КУпАП).

Суд визнав прокурора винним у керуванні транспортним засобом у стані сп’яніння та покарав штрафом у 17 тис. грн та позбавив водійських прав на один рік. На це рішення винуватець подав апеляцію, тому воно ще не набрало законної сили.

Громадська організація Pitbull Lviv, яка вистежує п’яних водіїв на дорогах, повідомила, що йдеться про прокурора Львівської обласної прокуратури Володимира Рубцова.

За інформацією на сайті Львівської обласної прокуратури, Володимир Рубцов працює заступником начальника відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні досудового розслідування та підтриманням обвинувачення.

В обласній прокуратурі розповіли ZAXID.NET, що за цим фактом було проведено внутрішнє службове розслідування, на підставі якого відповідний орган, що здійснює дисциплінарне провадження, відкрив щодо Володимира Рубцова дисциплінарну справу. Матеріали ще перебувають на розгляді.

Фото: скріншот з відео


Источник: Компромат СНГ