У наркобізнесменів з Обухівщини поліція вилучила товару на понад 3 млн грн (ВІДЕО)

У наркобізнесменів з Обухівщини поліція вилучила товару на понад 3 млн грн (ВІДЕО)

Поліцейські Київщини викрили масштабний канал збуту наркотичних речовин, який організували троє мешканців Обухівського району

Об этом сообщает Скелеты в шкафу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Правоохоронцями встановлено, що зловмисники віком 28, 34 та 38 років організували на території району нарколабораторію та через телеграм-канал збували по всій території України оптовими партіями амфетамін, Alfa PVP та канабіс. Учасникам групи це приносило прибуток до 10 млн грн у місяць.

Голова поліції Київщини Андрій Нєбитов розповів:

Поліцейські провели шість санкціонованих обшуків та вилучили понад 800 літрів прекурсорів, близько 700 г амфетаміну, понад 4 кг Alfa PVP, 3 кг канабісу , пакувальний матеріал, електронні ваги, пістолет для відстрілу гумових куль, набої. Вартість вилученого за цінами "чорного" ринку становить понад 3 мільйони гривень.

Слідчі Васильківського відділу поліції, за процесуальним керівництвом прокуратури, повідомили фігурантам про підозру за фактом незаконного виготовлення наркотиків [ч.2 ст.309 ККУ]. Максимальний термін покарання становить 3 роки позбавлення волі.

Наразі всі затримані особи перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Нагадаємо, що у селищі Красна Слобідка, що на Обухівщині, неповнолітні хлопчик та дівчинка ледь не загинули на крижаній річці.

Источник: Незыгарь