Герасимов отримав задачу від Путіна: в розвідці очікують на загострення бойових дій

Читать на русском

Герасимов отримав задачу від Путіна: в розвідці очікують на загострення бойових дій
Герасимов отримав задачу від Путіна: в розвідці очікують на загострення бойових дій

Начальник генерального штабу РФ та новопризначений головнокомандувач війни в Україні генерал Валерій Герасимов отримав задачу від російського диктатора Володимира Путіна захопити Донбас до березня. Тому у лютому-березні очікуються активні події.

Об этом сообщает Руспрес

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

«Найближчим часом – лютий-березень – ми справді очікуємо дуже активних подій. герасимов після призначення відповідальний за окупаційну армію в Україні й за проведення ганебної так званої «спеціальної військової операції», хоча це повноцінна війна, отримав задачу від путіна захопити Донбас до березня. Нічого не вийде, як і у попередні рази», – розповів Юсов.

Він зазначив, що всі ці дати багато разів переносилися, але, тим не менше, задачі такі стоять.

«Це означає, що та інтенсивність, яку ми зараз спостерігаємо на Донбасі, на сході, це спроба реалізації тих планів», – сказав Юсов.

Юсов також розповів, що не рахуючись із втратами у живій силі, в техніці, ворог пробує виконати завдання російського диктатора.

«Тому так, найближчим часом будуть дуже активні події. Українські Сили оборони не чекають, склавши руки. Є робота за всіма напрямками, і спецслужб, і ЗСУ. Тому Україна переживе, перетерпить це загострення. І як каже президент – продовжить звільняти свої території», – зазначив Юсов.

Источник: Инсайдер